İGEDER Akademi
Film Kulübü
Öğretmenin Gündemi
 www.igedermateryal.org.tr

İGEDER, Öğretmenlerin profesyonel, kişisel ve sosyal gelişimine katkıda bulunmak amacıyla yine bir grup öğretmen tarafından kurulmuş bir sivil toplum kuruluşudur.

www.igedermateryal.org.tr İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği (İGEDER) üyesi ve gönüllüsü eğitimciler tarafından hazırlanan öğretmenler arası eğitim materyali paylaşım platformudur.

www.igedermateryal.org.tr, öğretmenlerimizin ürettiği nitelikli eğitim materyalini meslektaşlarımıza ulaştırmak ve yeni ve özgün eğitim materyalleri geliştirmeyi teşvik etmek amacıyla siz meslektaşlarımızdan gelen talep üzerine hazırlanmıştır.

Bugün İnternet bilgiye ulaşmanın en kolay yollarından biridir. Hemen her meslek grubu ve her yaşta birey, her tür bilgi için ilk müracaat kaynağı olarak İnternet’i kullanmaktadır. Bu oldukça heyecan verici bir gelişmedir. Ancak, bu durum bazı önemli sorunları da beraberinde getirmiştir. Sorunlardan ilki ve önemlisi İnternet, her yaştan insanda ve özellikle eğitim camiasında bir kolaycılık ve hazırcılık alışkanlığını yaygınlaştırmaktadır. Bu durum, birçok kullanıcıda üretme üşengeçliğine yol açmaktadır. Sonuçta birçoğumuz İnternet’ten bulduğu ve çoğu kez de doğruluğu, yararı ve etkililiği tartışmalı sözde eğitim materyalleri ile yetinmekteyiz.

İGEDER, İnternet'in sağladığı imkânları da değerlendirerek üyesi ve gönüllüsü olan eğitimcilerle işbirliği halinde doğru, yararlı, özgün ve estetik eğitim materyalleri üretmek ve bunların ücretsiz paylaşımını sağlamak arzusundadır. Böylece kurumsal misyonuna da uygun bir hizmet yapmış olacaktır.

www.igedermateryal.org.tr

2011-09-21

Sayfaya Yorum Ekle
Adınız  E-posta
Yorumunuz

Bu site bir İGEDER (İstanbul Gönüllü Eğitimciler Derneği) organizasyonudur.
Bulgurlu Mh. Bulgurlu Cd. Etiler Sk. No:10 Üsküdar - İstanbul / Tel : 0 216 546 10 03 - Faks : 0 216 650 85 39